Молодь з різних регіонів України відвідали Сторожинець у рамках Всеукраїнського руху «Твоя країна»

27.11.2019 08:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

З 22 по 24 листопада 2019 року, за підтримки управління молоді та спорту Чернівецької ОДА, відбувався візит представників Всеукраїнського руху «Твоя країна» у місто Сторожинець.

Учасники з’їхалися з різних міст України для того, щоб познайомитися з містом та місцевою громадою.

За три дні учасники встигли поспілкуватися з міським головою Сторожинця Миколою Карлійчуком, взяти участь в декількох екскурсіях містом, школами, інклюзивно-ресурсним центром, які провели для них Петро Брижак та Максим Пансик, дізнатися про те, як працює місцева бібліотека. Також презентували рідні міста, дивилися фільм «Спадок нації» буковинської авторки Лесі Воронюк та ще багато всього іншого.

Для довідки:
Всеукраїнський рух «Твоя країна» — відкритий некомерційний мережевий рух, який діє з 22 січня 2014 року. Це поїздки у найрізноманітніші міста України на кілька днів (від трьох до п'яти). Візит має насичену програму, до якої входять квести й екскурсії, тімбилдінг, лекції та тренінги, зустрічі з відомими людьми, відвідування музеїв, театрів та інших визначних місць. Окрім знайомства з містом, учасники мають можливість поспілкуватись з однолітками, які приїхали до омріяного міста із різних куточків України. «Твоя країна» не є одно- (чи кілька-) разовим проєктом, це рух, до якого може долучитися будь-хто охочий показати своє місто, село чи край.

 
За матеріалами ЧОДА
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews