У Чернівцях озброєний водій намагався втекти від патрульних (фото)

28.11.2019 07:38   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вчора, о 5:00 годині ранку, на перехресті вулиць Г. Майдану, проспект Незалежності патрульні помітили  транспортний засіб Mercedes, який порушив правила дорожнього руху.

Вимоги про зупинку у гучномовець, звукові сигнали та увімкнені червоні й сині проблискові маячки водій проігнорував та продовжив рух. Патрульні почали переслідування авто, однак порушник на вимогу про зупинку, лише збільшив швидкість та почав втікати.

Зупинивши авто водій вийшов із транспортного засобу, викинув ключі та почав втікати. Інспектори наздогнали та затримали порушника.

null

Під час спілкування поліцейські помітили у чоловіка присутні ознаки сп’яніння. Водій відмовився пройти огляд на стан сп’яніння.

null

На громадянина складено всі відповідні адміністративні матеріали. Тепер остаточне рішення щодо горе-водія прийматиме суд.

Оскільки чоловік поводив себе підозріло та помітно нервував, згідно зі ст.34 ЗУ «Про Національну поліцію» охоронці провели поверхневу перевірку. В ході перевірки у 28-річного чоловіка виявили предмет схожий на зброю та 5-ть набоїв.

null

На місце події викликали слідчо-оперативну групу для подальшого встановлення всіх обставин події.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews