Понад 350 дітей та молоді з інвалідністю з Буковини взяли участь у святі

04.12.2019 19:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Другого грудня Чернівецький обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки Чернівецької ОДА, зокрема Департаменту соціального захисту населення відбулося дитяче свято «Зоряні надії».

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю, що сьогодні відзначається у світі,  понад 350 дітей та молоді з інвалідністю з міста Чернівці та районів області завітали до Чернівецької обласної філармонії ім. Дмитра Гнатюка.

Дітей привітали заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець та директорка Чернівецького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлана Бостан, які побажали учасникам сьогоднішнього дійства приємного відпочинку і гарного настрою впевненості у своїх силах.

Діти переглянули концертну програму за участю творчого дуету «Писанка» - заслужених артистів України Оксани Савчук та Івана Кавацюка, а далі стали активними учасниками театралізованого дійства за участю фокусників. На завершення свята в ресторані «Брізоль» для дітей організували частування та вручили подарунки.

Чернівецький обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює вдячність усім партнерам і спонсорам за допомогу та участь в організації  свята, зокрема ТДВ «Чернівецький хімічний завод» та ПП «ТерешкінО».

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews