У Чернівецькій області прийняли програму соціально-економічного розвитку на 2020 рік

20.12.2019 07:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

18 грудня розглянуто та прийнято програму соціально-економічного розвитку Чернівецької області на 2020 рік. Проєкт Програми представив директор Департаменту регіонального розвитку ОДА.

Метою Програми є створення умов для сталого розвитку регіону. Основою для підготовки став аналіз результатів економічного і соціального розвитку області за 2019 рік. Стратегічний документ визначає основні завдання та заходи соціально-економічного розвитку та прогнозні показники на 2020 рік.

Складовими програми є пріоритетні напрями розвитку районів і міст, об’єднаних територіальних громад, основні показники економічного і соціального розвитку області на 2020 рік, перелік регіональних (комплексних) програм, що діятимуть у 2020 році, перелік інвестиційних програм (проєктів), що можуть реалізовуватися у 2020 році за бюджетні кошти. Програма передбачає реалізацію трьох стратегічних цілей: розвиток підприємництва на інноваційній основі, розвиток культури, науки, соціальної сфери як основи розвитку людського капіталу та трансформації інституційного середовища та збереження довкілля.

Фінансування заходів Програми у 2020 році здійснюватиметься коштом різних джерел фінансування: бюджетних коштів, кредитних ресурсів, власних коштів господарюючих суб’єктів, грантів, міжнародної технічної допомоги, доходів від надання платних послуг бюджетними установами, благодійної, гуманітарної, спонсорської допомоги та інших джерел не заборонених чинним законодавством.

Інфографіка ТУТ

 
За матеріалами ЧОДА
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews