П'ять років «світить» буковинцю за напад на поліцейського

14.01.2020 23:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


Патрулюючи територією Хотинського району, правоохоронці помітили водія автомобіля «Mercedes-Benz», який під час руху порушував Правила дорожнього руху. На вимогу зупинитись кермувальник не реагував, а лише пришвидшив рух.

Прибувши до власного будинку правопорушник покинув автомобіль та одразу почав суперечку з поліцейськими. На прохання надати для перевірки водійське посвідчення та документи на автомобіль 35-річний власник авто відреагував агресивно. Висловлюючи погрози в бік працівників поліції, чоловік раптом вдарив одного із поліцейських в область обличчя. Щоб припинити незаконні дії, правоохоронці застосували до нього спеціальній засіб – сльозогінний газ.

За вказаним фактом слідчі Хотинського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews