Обладнання на 324 тисячі гривень передали чернівецькій лікарні

30.01.2020 09:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Доброчинці передали відділенню реанімації новонароджених Обласної дитячої клінічної лікарні нове обладнання. Акція відбулася за сприяння Чернівецької обласної державної адміністрації. 

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця», за результатами 14 акції «Дитяче серденько, живи», придбав добовий монітор електрокардіосигналів, два електрокардіографи «Біомед», два монітори пацієнта «Біомед» та монітор «Біомед». Загалом медикам передали техніки на 324 тисячі гривень.    

Метою створення фонду «Серце до серця» є придбання та передача у встановленому чинним законодавством порядку в безоплатне користування лікувальним закладам та безпосередньо набувачам благодійної допомоги медичного обладнання та медичних інструментів, а також витратних матеріалів та медикаментів призначених для рятування і підтримки життя. Для здійснення головної мети фонду він бере участь в організації та проведенні благодійних конференцій, зустрічей, обміну інформацією та технологіями. Щороку фонд обирає тематику акції і починає збір коштів. Так 2019 року темою визначили дитячу кардіореанімацію.

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews