Кому пропонують найбільшу зарплату на Буковині?

27.02.2020 22:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині, станом на 27 лютого 2020 року, у службі зайнятості зареєстровані 1024 вакансії. Понад 100 вакансій із зарплатою від 10 до 16 тисяч гривень, 170 вакансій – від 8 до 10 тисяч гривень,  270 вакансій – від 6 до 8 тисяч гривень, решта – від мінімальної до 6 тисяч гривень.

Про це повідомляє Чернівецький обласний центр зайнятості.

«Служба зайнятості працює над розширенням кола роботодавців, які потребують працівників та оперативно підбирає кадри з існуючої бази безробітних. З початку року  вже 892 роботодавці повідомили про 1835 актуальних вакансій», – зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Найбільші заробітні плати – у Чернівцях. 16 тисяч гривень пропонують керівнику відділення банку, 15 тисяч – гальваніку, юрисконсульту, начальнику сектору, токарю, 14 тисяч – техніку-технологу легкої промисловості, 12,7 тисяч – операторам телекомунікаційних послуг (20 вакансій), 12,5 тисяч – керівнику відділення, 12340 гривень – водіям тролейбусів (6 вакансій).

Понад 10 тисяч гривень пропонують модельєру, закрійнику, помічнику керівника підприємства, електромонтажникам-схемникам (13 вакансій), машиністам автомобільного крану (2 вакансії), електрогазозварникам (2 вакансії). Також є робота для економіста, лікаря-офтальмолога, судових  експертів (2 вакансії), інженера з метрології та торгівельних агентів (3 вакансії).

Від 8 до 10 тисяч гривень на ринку праці платять фармацевтам, бухгалтерам, менеджерам, фахівцям державної служби та банківських установ, кондитерам, фрезерувальникам, швачкам, слюсарям із ремонту газового устаткування.

Зарплату від 8 до 6 тисяч гривень  обіцяють експедитору, провізору, вчителю-логопеду, інспекторам слідчого ізолятора, електромеханіку, продавцям, медсестрі з дієтичного харчування, водолазу та касирам.

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews