Чернівці готуються до піку пандемії (Відео)

25.04.2020 18:11   Джерело: tv7plus.com
Опубліковано : Новини Буковини

Чернівці готуються до піку пандемії. В області вже понад тисяча хворих на коронавірус. У спорткомплексі «Олімпія» розгортають додаткову госпітальну базу. За потреби тут можна буде розмістити до 88 хворих та 12 медпрацівників. Ліжка, матраци, ковдри, усе необхідне уже привезли.

Сюди пацієнтів, інфікованих коронавірусом, почнуть привозити у тому випадку, якщо інші госпітальні бази, тобто міські лікарні, які приймають хворих на ковід 19, будуть заповнені.

Наразі тут монтують ліжка, відтак будуть встановлювати системи для кондиціонування повітря. Окремо облаштовують приміщення для медпрацівників. Дещо із необхідного для розгортання госпітальної бази уже було в міських резервах, а дещо докупили за кошти бюджету.

У разі, якщо до використання цієї бази справа не дійде, ліжка, ковдри та інші необхідні речі поповнять міський резерв на випадок надзвичайних ситуацій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: tv7plus.com