У обласній лікарні Чернівців критично не вистачає препаратів для лікування хворих з СOVID-19

08.05.2020 11:53   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Обласна влада Буковини виділила 120 тисяч гривень на закупівлю лікарських засобів та розчинів для лікування пацієнтів з коронавірусом у Чернівецькій обласній клінічній лікарні.

Як пише molbuk.ua, про це йдеться у протоколі засідання обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 7 травня.

Згідно з документом, комісія вирішила внести зміни до "Розрахунку обсягу коштів резервного фонду обласного бюджету на проведення заходів, пов’язаних із ліквідацією надзвичайної ситуації природного характеру (поширення хвороби COVID-19)" та дозволити спрямувати частину коштів у сумі 120 тис грн, передбачених на придбання комбінезонів захисних госпітальній базі Чернівецької обласної клінічної лікарні для придбання лікарських засобів та розчинів, у зв’язку з гострою їх недостачею для лікування госпіталізованих хворих на COVID-19.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews