Вулиця Руська у Чернівцях буде без бруківки?

17.05.2020 14:30   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Термін виконання ремонтних робіт на вулиці Руській продовжили до 10 червня.

Про це повідомили у департаметі ЖКГ, - пише molbuk.ua.

 

"На вулиці Руській мають замінити каналізацію, водопровідні мережі. Ще й виявили на глибині 3,5 метра електричні кабелі. Через це виникла затримка із заміною водопровідних колодязів, бо електричні кабелі йдуть впритул до них", - пояснив заступник директора департаменту ЖКГ Олег Пилип’як.

На частині вулиці Руської, яку зараз ремонтують, також знімуть бруківку і дорога буде асфальтованою.

"Частину бруківки віддали на вулицю Переяславську, щоби завершити її ремонт, а частина залишиться у МіськШепі для поточних ремонтних робіт. Також здійснюється ремонт дорожнього полотна на залізничному мосту. Щоби полегшити його конструкцію, вирішили тут зняти частину асфальту. Уже зняли 12 сантиметрів і ще 3 мають забрати", – сказав Олег Пилип’як.

Спочатку відремонтують ділянку дорогу від вулиці Кобилиці до Шевченка, а потім зроблять іншу ділянку – від вулиці Кобилиці до вулиці Зеленої. Коли повністю на всій смузі покладуть нижній шар асфальту, тоді почнуть вкладати і верхній шар на вулиці Руській – від Сагайдачного до вулиці Зеленої.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews