Поліція оприлюднила причину смерті підлітка з Буковини

11.06.2020 10:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вчора у селі Ломачинці сталася трагедія - батьки виявили тіло 16-річного сина біля дому.

10 червня у Сокирянськом районі було виявлено тіло 16-річного юнака. Батьки викликали швидку, однак медики констатували смерть хлопця. Поліція, опитавши свідків, з'ясувала, що напередодні юнак відпочивав у компанії друзів. Там вони вживали алкогольні напої. Під час відпочинку, хлопець попросив у товариша скутера, аби покататися. Однак, хлопець не впорався з кермуванням та впав. Після того, підліток повернувся додому та ліг спати. А вже вранці батьки виявили сина поблизу хати непритомним. 

По приїзді швидкої, медики констатували смерть підлітка, а судмедекспертиза показала, що підліток помер від травми голови, отриманої під час ДТП.

Під час досудового розслідування працівники Сокирянського відділення поліції опиитали свідків і з‘ясували, що підліток не впорався з керуванням скутером і впав.

На підставі отриманої нової інформації слідчі Сокирянського відділення поліції змінили попередню кваліфікацію з статті 115 (Умисне вбивство) на частину 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews