Чернівчан просять бути готовими до підтоплення вулиць

23.06.2020 12:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Людей просять зібрати цінні речі, харчі, ліки  та документи.

Сьогодні до 22.00 очікують на підйом води у річці Прут орієнтовано до 6,5 метрів. Як повідомляє Чернівецька міська рада,  можливе підтоплення будинків в районі «Ленківці», а саме вулиці: Галицький шлях, Коломийська, Героїв революції, Староленківська, Піщана, Карпатська, Малицької, Новокиселівська, Борівецька, Бойко, Братів Кантимирів, О.Вільшини, Клубна, Осіння, О.Масикевича, Смоленська, Лінійна, початок вулиць Заводської та Хотинської.

Провулок Староленківський,1-й, 2-й, 3-й, 4-й і 5-й О.Вільшини, 1-й і 2-й Піщаний, Слобідський, Карпатський, 1-й і 2-й Осінній, 1-й і 2-й О.Масикевича, Смоленський, Лінійний.

Тупики: Малицької, Бойко.

Вулиці Хотинська (від №1 до №55, від №2 до №56), Енергетична, Денисівська, Мисливська, Рокитнянська, Новожучківська, Заводська, 5,7,9, 11”А”,11”Б”,13,15,17, Мошинська, Ягідна, Вільховецька, Хмелівська, Робоча, Нова, Городня. Провулки: 1,2,3,4,5,6,7,8 Залізничний, 4-й і 5-й Заводський, 1-й і 2-й Поштовий, 1-й, 3-й Рокитнянський. Тупики: Денисівський.

Мікрорайон Стара Жучка, а саме: вулиці Калинівська, Ткачука, Межирічна, Січова, Річна, М.Сибіряка, Молодогвардійська, Новгородська, Голубівська, Суходольська, Слобідська, Селезнівська. Провулки: 1-й і 2-й Калинівський, Межирічний, Ткачука, Січовий, Річний, 2-й Рокитянський, Селезнівський. Тупик: Січовий.

Мікрорайон «Калічанка», вулиці: Волинська, Черкаська, Ямпільська, Сінельникова, Ізмайлівська, Вапнярська,Гаївська, Ромаданівська, Казатинська, Архангельська Провулки: Прутський.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews