Франківщина, Львівщина, Буковина: через повінь люди залишилися без житла. Є жертви (фото та відео)

24.06.2020 12:55   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Через сильні дощі гірські річки вийшли з берегів.

Потужні зливи наробили неабиякого лиха жителям Західної України. Так, наразі понад сотню буковинців евакуювали через підтоплення, а 4,5 тисяч будинків на Франківщині просто затопило. 

 

У

У Верховинському районі вже двоє людей загинули через стихію, одна людина вважається зниклою безвісти. Рятувальники надають гуманітарну допомогу жителям Верховинщини гелікоптером.

У Чернівецькій області стихія пошкодила 4 мости та зруйнувала дамбу. Рятувальники евакуювали чотирьох людей із зони лиха.

null

У курортному місті Яремче земля буквально пішла з-під ніг. Буковель також постраждав через негоду. Негода завдала збитків більш ніж на 400 мільйонів. Також, евакуйовано понад 1000 людей. Крім того, на Закарпатті розмило дороги, найбільше стражадають жителі Рахова. Львівщину також затопило. У селі Зарічне підтоплень зазнали понад 100 будинків. 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews