На Буковині почали будувати міст, який зруйнувала повінь 12 років тому

27.07.2020 10:02   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Підрядник будуватиме міст цілодобово.

У селі Маршинці, що на Новоселиччині, розпочалася підготовка до зведення моста-довгобуду, який повінь зруйнувала ще 2008 року.

На об’єкті працюватимуть близько сотні робітників та кілька десятків одиниць техніки. Підрядник – ТОВ «ПБС» – будуватиме міст цілодобово, - повідомляє пресслужба ОДА.

Мешканці Маршинців у приємному здивуванні від кількості техніки та працівників, які розпочали підготовчі роботи до зведення мосту через річку Прут.

Із ходом робіт ознайомився голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук

 

null
Фото Чернівецька ОДА
Міст безнадії, міст нездійсненних обіцянок багатьох урядів, міністрів і прем’єрів нарешті буде завершено. Завдяки сприянню Президента України Володимира Зеленського ми матимемо гарний інфраструктурний об’єкт, який скоротить шлях усім українцям до кордонів Європейського Союзу, а також з’єднає буковинців Новоселицького та Герцаївського районів, – зазначив голова ОДА.

 

Нагадаємо, під час робочої поїздки на Буковину два тижні тому Президент Володимир Зеленський пообіцяв, що міст у Маршинцях збудують до кінця року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews