На буковинському кордоні стрілянина: ловили контрабандистів

02.08.2020 14:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Порушники намагались переправити до Румунії 3 тисячі пачок цигарок.

Незаконному переміщенню тютюнової контрабанди через українсько-румунський кордон запобігли сьогодні на світанку офіцери відділу внутрішньої та власної безпеки спільно зі стражами кордону відділу «Селятин» Чернівецького прикордонного загону.

Так, у ході реалізації випереджувальної інформації, перевіряючи вказаний напрямок, охоронці кордону виявиkb за 100 метрів від загороджувального паркану групу осіб з пакунками, що подолали загорожу та річку Сучаву.

Зрозумівши, що їх викрито, контрабандисти, проігнорувавши законні вимоги та попереджувальні постріли прикордонників, покидали свої ноші та вдалися до втечі. Як з’ясувалося згодом, чоловіки намагалися переправити до Румунії 3000 пачок сигарет марки «Marlboro».

Зважаючи на ринкову вартість тютюнових виробів втрати пачкарів становлять понад 150 тисяч гривень, - повідомили у пресслужбі Чернівецького прикордонного загону.

Тютюнові вироби доставили до прикордонного підрозділу, їх незабаром буде передано співробітникам ГУ ДФС в Чернівецькій області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews