Буковинець зберігав у себе вдома арсенал боєприпасів

13.08.2020 12:30   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У чоловіка виявили карабін з глушником та оптичним прицілом, гладкоствольну рушницю, набої різного калібру і порох.

У жителя Сторожинеччини поліція вилучила  нелегальну зброю та боєприпаси. В рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом крадіжки, співробітники Сторожинецького відділу поліції здійснили санкціонований обшук у помешканні 29-річного жителя села Буденець. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Правоохоронці виявили та вилучили у чоловіка карабін з глушником та оптичним прицілом, гладкоствольну рушницю, набої різного калібру і порох, які він зберігав без відповідного дозволу.
 
Вилучені речові докази поліцейські направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. 
За вказаним фактом слідчі Сторожинецького відділу поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews