У Чернівцях вибухнула автівка

08.09.2020 07:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

За попередньою інформацією вибуховий пристрій  розмістили біля лівого переднього колеса.

 Про вибух у мікроавтобусі «Fiat Ducato» поліцію повідомив 26-річний власник транспортного засобу. Чоловік розповів, що сьогодні, 7 вересня, під час руху по вулиці Борівецькій у Чернівцях з невідомих причин в передній частині автомобіля стався вибух.
 
На місце події одразу виїхали відповідні служби та керівництво ГУНП в Чернівецькій області. Внаслідок вибуху частково пошкоджено передню частину автівки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Наразі правоохоронці з’ясовують обставини вибуху та проводять першочергові слідчі дії. Поліцейські оглянули місце події, транспортний засіб і поспілкувалися з можливими свідками та очевидцями. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. 
 
За попередньою інформацією, в мікроавтобусі спрацював невідомий вибуховий пристрій, розміщений біля лівого переднього колеса.
 

Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 15 (Замах на кримінальне правопорушення) та частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews