Винуватця смертельної ДТП на Буковині затримано

20.09.2020 14:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловік неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за порушення швидкісного режиму.

У ніч з 18 на 19 вересня в селі Недобоївці сталося зіткнення мікроавтобуса та легковика. Внаслідок автопригоди від отриманих тілесних ушкоджень померла пасажирка одного з автомобілів, ще 11 — отримали травми різного ступеня тяжкості. Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Чернівецької області.

Правоохоронці попередньо встановили, що 41-річний водій автомобіля «Audi», житель столиці, рухаючись по автодорозі Н-03 «Житомир-Чернівці», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з мікроавтобусом «Volkswagen» під керуванням 35-річного буковинця.

Від отриманих травм в результаті аварії на місці події загинула 49-річна пасажирка автомобіля «Volkswagen». До лікарні за медичною допомогою звернулося 11 осіб. За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. 

Наразі поліцейські затримали водія автомобіля «Audi» в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за порушення швидкісного режиму.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews