Буковинець, який зарізав товариша, постане перед судом

01.10.2020 07:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Один із чоловіків наніс своєму опоненту чотири удари ножем.

Інцидент стався в липні цього року в одному зі спальних районів Чернівців. Під час суперечки між двома чоловіками один з них наніс іншому декілька ножових поранень. Слідчі Чернівецького відділу поліції зібрали достатньо доказів винуватості зловмисника та направили обвинувальний акт до суду. Повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
В процесі досудового розслідування поліцейські встановили, що ввечері 12 липня між двома чернівчанами, віком 25 і 48 років, виникла словесна суперечка, що переросла в конфлікт. Під час інциденту старший із чоловіків наніс своєму опоненту чотири удари ножем, завдавши колото-різані рани, в тому числі й проникаючі. Правопорушник раніше вже був неодноразово судимий.
 
Згідно з висновком експерта, нападник спричинив потерпілому легкі тілесні ушкодження рук і тулуба у вигляді різаних ран, а також дві проникаючі колото-різані рани, які належать до тяжких тілесних ушкоджень і є небезпечними для життя.
 
Після завершення досудового розслідування поліцейські склали обвинувальний акт і скерували його до суду для розгляду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews