Шахрай представився нардепом від відомої партії та виманив у чернівчанки гроші

01.10.2020 09:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Зловмисник за гроші обіцяв чернівчанці включити її до списку партії як кандидата в депутати до Чернівецької міської ради.

У Чернівцях слідчі розслідують шахрайські дії щодо місцевої жительки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Зловмисник представився жінці народним депутатом однієї з політичних партій та вмовив перерахувати гроші за обіцянку включити її до списку партії як кандидата в депутати до Чернівецької міської ради.
 
До Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення від 41-річної місцевої жительки про те, що невідома особа скористалася її довірою та заволоділа 7 тисячами гривень.
 
За вказаним фактом триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.
 

Поліція звертається до громадян: якщо ви піддалися шахрайським діям та потребуєте допомоги, якнайшвидше телефонуйте до поліції. Це дасть змогу правоохоронцям оперативно вирахувати та затримати зловмисників «по гарячих слідах».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews