Трьох військовослужбовців виявили мертвими на орендованійквартирі. Серед померлих чернівчанин

08.10.2020 18:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

8 жовтня 2020 під час ранкового шикування в одній із військових частин Командування Сил логістики ЗС України було виявлено відсутність трьох військовослужбовців військової служби за контрактом.

  Про це повідомляє пресслужба Командування Сил логістики ЗС України.

 
Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 8:50. Попередньо, колеги померлих виявили їх за місцем проживання. Під час поверхневого огляду тілесних ушкоджень ні у кого з них виявлено не було.

Встановлено, що померлі – військовослужбовці за контрактом, 23-річні уродженці Сумщини та Дніпропетровщини та 21-річний уродженець міста Чернівців. Чоловіки проживали в орендованому помешканні, в якому їх і виявили.
  
Тіла трьох військовослужбовців виявили без ознак життя. За результатами попереднього огляду, ознак насильницької смерті та фізичного впливу до загиблих військовослужбовців не виявлено.

За даним фактом командуванням військової частини негайно повідомлено правоохоронні органи та Військову службу правопорядку у ЗС України.

Наразі тривають слідчо-оперативні дії із встановлення причин та обставин загибелі військовослужбовців.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews