Минулої доби у лікарнях Буковини померли п'ятеро людей

19.10.2020 22:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Пацієнти мали двобічну пневмонію.

За минулу добу у Чернівецькій області зафіксовано п’ять летальних випадків. Усі померлі мали важкі форми двобічної пневмонії. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької обласної державної адміністрації.

 
▪️ Чоловік 1955 р. н., із Хотинського району. Коронавірус у нього підтверджено. Мав ішемію, дифузний кардіосклероз, порушення серцевого ритму, гіпертонію. Помер у Хотинській ЦРЛ.
 
▪️ Жінка, жителька Хотинського району, 1938 р. н. Хворіла на COVID-19, мала також ішемію, дифузний кардіосклероз, гіпертонію. Померла у Хотинській ЦРЛ.
 
▪️ Жінка 1941 р. н., із Хотинського району. Коронавірус у неї підтверджено. Мала ішемію, стенокардію напруги, дифузний кардіосклероз. Померла у Хотинській ЦРЛ.
 
▪️ Чоловік 1969 р. н., житель Кіцманського району. Хворів на COVID-19, мав ішемію, кардіосклероз. Помер у обласній психіатричній лікарні, де перебував через основне захворювання.
 
▪️ Чоловік 1948 р. н., чернівчанин, із підозрою на коронавірус. Мав ішемію, тромбоемболію легеневої артерії. Помер у міській лікарні №1.
 

Загальна кількість зареєстрованих летальних випадків від коронавірусу на Буковині – 415.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews