У Чернівцях водій позашляховика збив неровнолітніх дівчаток

20.11.2020 13:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Водій автомобіля «Mitsubishi Pajero», рухаючись по вулиці Південно-Кільцевій, не впорався з керуванням та допустив наїзд на малолітніх дівчат 11 та 12 років.

Зі слів очевидців, неповнолітні перебігали дорогу не у встановленому місці. Внаслідок ДТП одна з потерпілих отримала забій м’яких тканин, інша – перелом верхньої щелепи зі зміщенням.

Крім того, в Сторожинці водій автомобіля "ВАЗ-2107" здійснив наїзд на місцеву жительку, яка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. В результаті аварії жінку з діагнозом "перелом лівої стопи" лікарі госпіталізували до лікарні.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини скоєння вказаних ДТП.

За вказаними фактами слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews  





TBA

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день

Вверх
Вниз