На Буковині викрили підпільну нарколабораторію (фото)

22.11.2020 09:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Здійснюючи комплекс заходів по викриттю порушників, правоохоронці з’ясували, що 34-річний чернівчанин разом зі спільниками налагодив виробництво та збут психотропних речовин і наркотичних засобів. Про це повідомили у відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 
За інформацією співробітників Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області, зловмисники облаштували у двох гаражах підпільну лабораторію з виготовлення амфетаміну, а також зберігали канабіс із метою збуту.


Для затримання учасників групи і припинення їхніх незаконних дій, співробітники поліції, СБУ та прокуратури провели масштабну спецоперацію. Правоохоронці здійснили 20 обшуків у транспортних засобах зловмисників, місцях їхнього проживання та ведення протиправної діяльності. Під час обшуків поліцейські вилучили:

  • обладнання для виготовлення амфетаміну;
  • попередньо понад 15 кілограмів прекурсорів;
  • 40 поліетиленових згортків з розфасованим амфетаміном;
  • канабіс;
  • 30 набоїв різного калібру;
  • гроші в національній та іноземній валюті у сумі, еквівалентній 76 тисяч гривень та інші речові докази.
null

Правоохоронці затримали чотирьох учасників групи в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

 
Наразі слідчі поліції вирішують питання повідомлення затриманим про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
null



Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews