Під час першої сесії Чернівецької облради замінували будівлю ОДА

18.12.2020 09:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Анонімний заявник повідомив про вибухівку в адміністративній будівлі міста Чернівці.

17 грудня до поліції надійшло повідомлення про замінування обласної державної адміністрації. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Співробітники Ситуаційного відділу обласного управління НПУ скерували на місце події слідчо-оперативні групи ГУНП, Чернівецького й Шевченківського відділу та відділення поліції, вибухотехнічну службу поліції області й аварійні служби Чернівців. 
 
Анонімний заявник повідомив про вибухівку в адміністративній будівлі міста Чернівці. За вказаними у повідомленні адресами негайно виїхали співробітники поліції та аварійні служби міста. 
 
За результатами перевірок поліцейські не виявили будь-яких підозрілих чи вибухонебезпечних предметів.  Поліцейські проводять всі необхідні слідчі дії для встановлення осіб, причетних до кримінальних правопорушень та притягнення їх до відповідальності згідно чинного законодавства України. 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews