Чернівецькі правоохоронці затримали держслужбовця під час отримання хабара

15.01.2021 09:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Держслужбовець вимагав хабар за непритягнення до відповідальності за порушення трудового законодавства.

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури затримано начальника відділу Управління Держпраці в Чернівецькій області під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України), про це повідомляє прокуратура Чернівецької області.

За даними слідства, начальник вимагав від фізичної особи-підприємця 1000 Євро за непритягнення до відповідальності за порушення трудового законодавства. Під час одержання чергової частини неправомірної вигоди його затримано в порядку ст. 208 КПК України. 

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.
 
Заходи з викриття проводились слідчими СУ ГУНП в Чернівецькій області за оперативного супроводу УСР у Чернівецькій області ДСР НП України. 
 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.              

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews