У смертельній ДТП на Львівщині загинув 48-річний буковинець

26.01.2021 12:48   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Після зіткнення двоє пасажирів мікроавтобуса померли на місці події.

Учора, 25 січня, близько 16.30 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Дубина Стрийського району сталась аварія, про це повідомляє поліція Львівської області.
 
Зіткнулись автомобіль «Лексус», яким керував 23-річний житель міста Хмельницький та мікроавтобус «Мерседес Спрінтер» під керуванням 38-річного мешканця Чернівецької області, які рухались назустріч один одному.
 
Після удару мікроавтобус виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з "Фіатом", за кермом якого перебував мешканець Сколівського району віком 38 років. Внаслідок ДТП двоє пасажирів мікроавтобуса, житель міста Рівне віком 39 років та 48-річний мешканець Чернівецької області від отриманих травм померли на місці події.
 
Ще двоє пасажирів «Мерседеса», 42-річний мешканець Чернівецької області та 37-річна жителька Рівненщини отримали тілесні ушкодження. Також травмовані водії «Спринтера» та «Лексуса».
 
Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, проводиться досудове розслідування. Автомобілі-учасники зіткнення поміщені на арештмайданчик.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews