На Буковині під час пожежі загинула жінка

28.01.2021 19:45   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На стіні, суміжній з піччю, від високої температури почала плавитись пластикова обшивка.

Уранці 28 січня у селі Драчинці Кіцманського району трапилася пожежа в житловому будинку. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Про це повідомляє управління ДСНС України у Чернівецькій області.
 
Господарі звечора розтопили піч, а вночі прокинулися від запаху їдкого диму – на стіні, суміжній з піччю, від високої температури почала плавитись пластикова обшивка. Люди викликали рятувальників і, одночасно з цим, почали самі гасити пожежу. Оскільки площа пожежі була незначною – 4 кв. м – до прибуття вогнеборців місцеві жителі самотужки впоралися з вогнем.
 
65-річну місцеву жительку, котра надихалася диму, каретою швидкої доправили до Кіцманської центральної районної лікарні, де за кілька годин лікарі констатували смерть жінки. Наразі її тіло направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews