Чернівчани вшанували пам'ять учасників бойових дій в Афганістані

15.02.2021 18:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Мітинг з нагоди 32-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав відбувся сьогодні у Чернівцях. Городяни, представники обласної та міської влади, воїни-афганці, учасники АТО/ООС зібрались біля пам’ятника буковинцям, які загинули в Афганістані.

Учасники зібрання згадали тих, хто не повернувся з військових конфліктів, схилили голови у хвилині скорботного мовчання за загиблими в Афганістані, під час бойових дій на території інших держав та за усіма захисниками України. Після чого поклали квіти до пам’ятника загиблим в Афганістані буковинцям. День вшанування учасників бойових дій на території інших держав встановлено указом Президента України від 11 лютого 2004 року № 180 і приурочено до завершення виведення військ колишнього СРСР з території Афганістану 15 лютого 1989 року.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews