На Вижниччині рятувальники витягли авто швидкої із замету і доправили хворого до лікарні

17.02.2021 15:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Коритному Вижницького району рятувальники з Вашківців допомогли швидкій, що застрягла на переметеній дорозі, дістатися до пацієнта. 

Про це повідомляє Управління ДСНС України у Чернівецькій області. 

Медики їхали на виклик з міста Вашківці до села Коритне. За 4 кілометри до пункту призначення карета швидкої застрягла на переметеній дорозі й не могла зрушити з місця. За допомогою пожежного автомобіля рятувальники відбуксирували авто швидкої із замету. Розуміючи, що далі на шляху теж можуть бути перемети, вони вирішили супроводжувати лікарів до хворого. Через 2 км карета швидкої вже не могла проїхати по засніженій дорозі, тому авто залишилось на узбіччі, а лікарі пересіли у пожежно-рятувальний автомобіль, яким і дісталися до місця виклику. Прибувши за вказаною адресою, рятувальники перемістили пацієнта на ноші та транспортували до пожежного автомобіля. Хворого та лікарів працівники Служби порятунку відвезли до місця, де залишилась швидка, перенесли пацієнта до неї. У супроводі рятувальників автомобіль медиків з хворим дістався лікарні.

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews