Цигарок на три чверті мільйона зловмисники намагалися пронести до Румунії

22.02.2021 12:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Тютюнової продукції майже на 750 тисяч гривень залишили по собі пачкарі, втікаючи від прикордонників на Буковині. На слід правопорушників прикордонникам відділу «Селятин» вдалося вийти завдяки випереджувальній інформації співробітників внутрішньої та власної безпеки по Чернівецькому загону.

Групу невідомих виявили за 4 кілометри до кордону з Румунією. Молодики на спині несли імпровізовані наплічники та цілеспрямовано рухалися в сторону державної межі. З появою правоохоронців пачкарі вдалися до втечі, не реагуючи навіть на попереджувальні постріли у повітря.

На місці виявлення пачкарів прикордонники знайшли покинутий товар - майже 16 тисяч пачок тютюнових виробів різного найменування, в тому числі без марок акцизного збору України.

Наразі тривають заходи щодо встановлення кола осіб, причетних до спроби незаконного переміщення цигарок через кордон. Виявлену продукцію найближчим часом буде передано співробітникам Буковинської митниці.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews