У Чернівцях нетвереза водійка втікала від поліції з дитиною (відео)

23.02.2021 07:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Чернівцях водійка з ознаками сп’яніння втікала від поліцейських не зважаючи на те, що в салоні перебувала дитина.

Приблизно опівночі, поліцейські помітили автомобіль Volkswagen. Водійка керуючи транспортним засобом порушувала правила дорожнього руху та створював аварійні ситуації. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Чернівецькій області.


Поліцейські одразу направилися за транспортним засобом. Однак вимогу про зупинку жінка проігнорувала та почала втікати. Інспектори через радіоефір передали орієнтування про транспортний засіб та напрямок його руху.

На допомогу колегам направилося ще два екіпажі й вже за лічені хвилини авто вдалося зупинити. Під час спілкування патрульні помітили, що у водійки присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Та найбільше поліцейських вразило те, що в салоні автомобіля перебувала дитина, яку мати своїми діями наражала на небезпеку. Пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного жінка відмовилася в присутності двох свідків.

На водійку патрульні склали всі відповідні адміністративні матеріали. На місце події викликали родичів, які відвезли дитину додому.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews