У громадах Буковини створюють електронні соціальні карти

01.03.2021 11:31   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У громадах Буковини створюють електронні соціальні карти. Це дасть їм можливість вчасно реагувати на виклики та посилити роботу із надання послуг перш за все тим жителям, які найбільше потребують захисту з боку держави.

Найбільш ретельно до створення соціальної карти поставилися: Кострижівська, Горішньошеровецька, Карапчівська, Банилівська, Вижницька, Вашківецька, Великокучурівська, Мамаївська, Чагорська, Сокирянська, Неполоковецька, Новодністровська, Чудейська, Заставнівська, Мамалигівська, Недобоївська громади.

– Це свідчить про високу соціальну відповідальність керівників громад перед тими людьми, які їх обирали. Сподіваємося, що всі територіальні громади області докладуть максимум зусиль, аби подбати про підтримку та захист законних інтересів своїх громадян, – зазначила начальниця Служби у справах дітей Юлія Матвієва.

У електронній соціальній карті, зокрема, відображено, дані про мешканців громади, їхній вік, статус та потребу у допомозі. Детальніше із документом можна ознайомитися ТУТ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews