Від 31 до 51 тисячі гривень. Буковинських підприємців штрафуватимуть за недотримання карантинних вимог

09.03.2021 22:49   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чимало закладів громадського харчування Буковини минулими вихідними працювали, порушуючи таким чином карантинні обмеження. Про це під час засідання обласної комісії ТЕБ та НС розповіла начальниця Головного управління Держпродспоживслужби у Чернівецькій області Анжела Косован.

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук закликав посилити інформаційну та роз’яснювальну кампанію у закладах харчування.

Їхню роботу, зокрема, продовжать перевіряти мобільні групи, до складу яких входять фахівці Держпродспоживслужби та правоохоронці.

Якщо ж слова не допоможуть, власникам виписуватимуть штраф – від 200 до 300 неоподаткованих мінімумів громадян, тобто від 34 до 51 тисячі гривень. Відповідні санкції дозволяє застосовувати Закон України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» № 1113-IX від 17 грудня 2020 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews