Чернівецька обласна лікарня придбала три сучасні наркозно-дихальні апарати

10.03.2021 14:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Чернівецькій обласній клінічній лікарні придбали три сучасні наркозно-дихальні апарати. Про це ідеться на офіційній facebook-сторінці закладу. Як пояснює начальник підрозділу анестезіології, інтенсивної терапії та політравми Костянтин Дроник, обладнання призначене для застосування як в операційних блоках стаціонарів, так і в спеціалізованих хірургічних центрах.

Зокрема, наркозно-дихальний апарат DATEX OHMEDA 9100C функціонує в режимах вентиляції з регульованим об'ємом і тиском, що дозволяє забезпечити процес дихання, наближений до природного, без обмежень і комфортний для пацієнта.

Інші два модульні пневматичні наркозно-дихальні апарати Carestation  650 GE Healthcare – для дорослих, дітей і новонароджених з розширеними функціональними можливостями. Вони обладнанні дисплеєм з швидким сенсорним управлінням, мають вбудований блок штучної вентиляції легень.

Наразі апарати вже працюють у хірургічних блоках лікарні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews