У Черівцях невідомі стріляли у перехожого, застосувавши сльозогінний газ

12.03.2021 13:40   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні вранці невідомі стріляли у чернівчанина, застосували також сльозогінний газ. Після цього зловмисники намагалися втекти на авто.  

Сьогодні о 9 ранку до поліції звернувся чоловік, який повідомив про стрільбу на вулиці Героїв Майдану. Про це пише ІА АСС з посиланням Патрульну поліцію Чернівецької області.

«Чоловік розповів, що невідомий зробив декілька пострілів в його сторону, а також застосував спрей дратівливої та сльозогінної дії. Після чого втік на автівці Volkswagen Golf ще з двома особами», - йдеться у повідомленні.

Затримання зловмисників  Патрульні передали в орієнтування автомобіль, на якому пересувались зловмисники, і через декілька хвилин їх зупинили інспектори роти тактико-оперативного реагування.

Під час поверхневої перевірки поліцейські в одного з чоловіків виявили предмет схожий на зброю, а в автомобілі – згортки з речовиною, ймовірно, наркотичного походження.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews