Заплановано реконструкцію спортивної арени та плавального басейну у Чернівцях

Оголошено архітектурний конкурс

17.03.2021 13:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 23.02.2021р. №125/4, департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради оголошує замовлений архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію реконструкції спортивної арени та плавального басейну КСОП «Буковина» на вул. О. Гузар, 1 в м. Чернівці. 

Замовником конкурсу є департамент містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради. Архітектурно-планувальне завдання:Створення сучасного перспективного об’ємно-просторового рішення для реконструкції об’єкта архітектури – спортивного комплексу в центрі міста, що відповідатиме актуальним потребам і пропозиціям Федерації футболу Чернівецької області, Чернівецької обласної федерації легкої атлетики, ГО «Федерація волейболу Чернівецької області», підрозділу Федерації плавання України в Чернівецькій області та на основі висновків, проведених інженерних обстежень. (Див. додаток) Об’ємно – просторове та архітектурно-планувальне рішення необхідно створити  відповідно до чинних нормативів. Тривалість конкурсу – час, відведений на реєстрацію учасників та проєктування – 3  місяці (з  18 березня 2021 року по 18 червня 2021 року).

Вимоги до професійного рівня учасників, терміни реєстрації та отримання конкурсної документації:

учасниками Конкурсу є автори – архітектори, скульптори, колективи авторів, що мають відповідну освіту та кваліфікаційний сертифікат архітектора. Автор для виконання конкурсного проєкту може сформувати творчий колектив, будучи його керівником або учасником. У складі творчого колективу можуть бути студенти творчих вищих навчальних закладів.

Кількість та розміри премій:

Перша премія – 45 000 гривень.

Друга премія  – 15 000 гривень.

Третя премія  –10 000 гривень.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews