Під час пожежі у Чернівцях вогнеборці врятували життя чоловікові

25.03.2021 17:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Пожежа виникла 24 березня у квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку на вул. Сагайдачного у обласному центрі. 68-річний господар проживав у квартирі один. За попередніми висновками фахівців, чоловік палив у ліжку й заснув, а недопалок впав і спричинив загорання домашніх речей у кімнаті.

Пожежу помітили сусіди та викликали рятувальників. Коли на місце події прибули працівники 1 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці, вони одягнули апарати захисту органів дихання та зору й увійшли у задимлену квартиру. Всередині кімнати вогнеборці виявили господаря, який перебував без свідомості. Він отруївся чадним газом. Рятувальники винесли чоловіка з задимленого приміщення, врятувавши йому життя. Відразу на місці події вогнеборці надали домедичну допомогу чоловікові, а далі передали лікарям. Господаря квартири з діагнозом отруєння чадним газом госпіталізували до лікарні. Вогнеборці ліквідували пожежу в квартирі на площі 20 кв. м, не допустивши подальшого розповсюдження полум’я. Вогонь знищив домашні речі та меблі у житловій кімнаті.

Також дві пожежі у житловому секторі вогнеборці ліквідували у селах Бузовиця Кельменецького району та  Вахнівці Вижницького району.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews