На Буковині внаслідок дитячих пустощів з вогнем згоріла господарська будівля

21.04.2021 14:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

20 квітня на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Чернівці по вул. Комарова, де горіла господарська будівля. Як з’ясувалося, причиною пожежі стали дитячі пустощі з вогнем. Діти гралися із сірниками всередині господарської будівлі, внаслідок чого трапилась пожежа.

З місця події діти втекли, а про пожежу повідомили очевидці вже тоді, коли полум’ям була охоплена вся будівля. Ліквідувати пожежу були направлені рятувальники чергового караулу Групи пожежогасіння АРЧ АРЗ СП Головного управління ДСНС. Внаслідок пожежі вогнем знищена господарська будівля.

Цього ж дня, в м. Заставна Заставнівської ОТГ Чернівецького району трапилася пожежа в житловому будинку. Причиною пожежі стала несправність електроприладу. Під час експлуатації кухонної витяжки власниця оселі побачила, що з електроприладу йде дим. Оскільки пожежа була незначною, місцевим мешканцям вдалось самотужки ліквідувати її за допомогою вогнегасника, повідомляє головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

 

Читайте також

Невідомі підпалили авто на подвір'ї буковинця
У Чернівцях під час пожежі в багатоповерхівці згоріла людина
На Буковині згоріла господарська будівля

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews