У зіткненні автівки та мотоблока в селі Рокитному на Буковині загинула людина

22.04.2021 13:02   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У селі Рокитне Чернівецького району зіткнулися автомобіль та мотоблок. Під час автопригоди травмувалися двоє осіб, ще одна - померла на місці автопригоди. За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до поліції вчора ввечері, 21 квітня. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи обласного управління Нацполіції та відділення поліції №6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції. Попередньо поліцейські з’ясували, що 43-річний водій «Audi», не вибравши безпечної швидкості руху, допустив зіткнення із мотоблоком «Зубр», яким керував 41-річний житель села Рокитне.

Під час ДТП травмувалися водії обох транспортних засобів. 29-річний пасажир автомобіля «Audi» загинув на місці автопригоди.

За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Читайте також

ДТП у Мамаївцях: двоє людей отримали травми (Фото)
Винуватець смертельної ДТП зізнався у скоєному
Через ДТП сім сіл на Буковині залишилися без газопостачання

 

null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото з мережі Інтернет



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews