Стартував ремонт ділянки шляху Житомир – Чернівці

28.04.2021 08:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Стартував капітальний ремонт ще однієї ділянки дороги Н-03 «Житомир – Чернівці», що у межах села Припруття колишнього Новоселицького району. Роботи виконуватимуть у рамках програми «Велике будівництво».

Дорожники вже приступили до підготовчих робіт з влаштування дренажної системи. Адже ця ділянка шляху розташована на складних, перезволожених ґрунтах, ідеться у повідомленні Служби автомобільних доріг Чернівецької області.

Тож підрядна організація, щоб укріпити та стабілізувати дорожнє покриття, виконає комплекс складних земельних робіт.

Так, під час капремонту влаштують дренажну систему, водовідвід, стабілізують ґрунтову основу земляного полотна, укріплять узбіччя.

Також підсилять основу дорожнього полотна. Зокрема, виконають роботи з фрезерування старого зношеного дорожнього покриття, влаштують стабілізувальну основу. Основу покриття сформують із щебенево-піщаної суміші С-7 та обробленої цементом ЩПС-20, нижній шар – із крупнозернистої пористої асфальтобетонної суміші. Для верхнього шару використають щебенево-мастиковий асфальтобетон ЩМА-20.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews