Образився на маму і пішов з дому на всю ніч. Поліція знайшла неповнолітнього, який зник

29.05.2021 21:54   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Образившись на зауваження матері, хлопець пішов з дому. Пошуки підлітка тривали всю ніч. Наразі неповнолітній перебуває вдома. За період відсутності будь-яких протиправних дій відносно нього не вчинялося.

Повідомлення про зникнення підлітка надійшло до поліції пізно ввечері 28 травня. Жителька Чернівців розповіла правоохоронцям, що її 14-річний син пішов з дому ввечері 27 травня, досі не повернувся та його місцезнаходження невідоме.

Співробітники Ситуаційного відділу ГУНП в Чернівецькій області негайно орієнтували на пошуки неповнолітнього інспекторів ювенальної превенції, наряди поліції охорони та патрульної поліції.

Всю ніч поліцейські відпрацьовували місця можливого перебування хлопця та підтримували постійний зв’язок із його матір’ю, друзями і знайомими. Завдяки спільним зусиллям вдалося повернути розшукуваного додому.

Інспектори ювенальної превенції провели з підлітком профілактичну бесіду, нагадали основні правила безпеки та роз’яснили можливі наслідки самовільного покидання домівки, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews