Убив жінку сокирою і повісився

30.05.2021 10:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У селі Тисовець Чернівецького району співмешканець жорстоко убив жінку і втік з місця події. 29 травня під час проведення пошукових заходів поліцейські спільно з родичами знайшли його повішеним.

В процесі розслідування обставин нанесення тілесних ушкоджень жительці села Тисовець, співробітники відділення поліції № 5 (смт. Глибока) з’ясували, під час конфлікту співмешканець ударив її сокирою по голові, спричинивши відкриту черепно-мозкову травму.

Протягом тижня правоохоронці розшукували 36-річного чоловіка. Сьогодні його виявили повішеним у лісопосадці на території Тисовця. Видимих ознак насильницької смерті на тілі загиблого не було.

За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України зі спеціальною приміткою «самогубство», повыдомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews