У центрі Чернівців під час пожежі ледь не загинула матір з дитиною, 15 людей евакуювали

22.06.2021 12:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На щастя, обійшлося без людських втрат.

Вчора на вулиці Івана Франка у Чернівцях сталася пожежа в одній із квартир чотирьохповерхового будинку. небайдужі люди помітили задимлення в квартирі на 3 поверсі та викликали рятувальників. На момент прибуття пожежної служби, площа пожежі складала 30 м.кв.

Потрапивши в приміщення, вогнеборці виявили у квартирі жінку з дитиною та вивели їх з будівлі. Також, через сильне задимлення, рятувальникам довелося евакуювати 15 жителів будинку. Тільки після того, як вогнеборці переконалися, що людям нічого не загрожує, пожежу було ліквідовано. 

Вогонь пошкодив побутову техніку та речі домашнього вжитку.

Також, того ж дня пожежа виникла на вулиці Руській. Внаслідок короткого замкнення електролічильників, які знаходилися на зовнішній стіні будівлі, виникло загорання. В результаті пожежі утворилося сильне задимлення. Рятувальники провели евакуацію 5 жителів будинку, яким загрожувала небезпека та ліквідували пожежу. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено дах будинку та електричні лічильники.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews