Уряд виділить 28 мільйонів гривень на модернізацію водопостачання у Чернівцях

10.07.2021 07:33   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Уряд додатково виділив гроші на реконструкцію та розвиток системи комунального водного господарства міста Чернівці. 

Відповідно до червневого рішення, Кабмін вже виділяв кошти на ці цілі. Згідно з розпорядженням № 624-р, окрім нашого міста, систему водопостачання та водовідведення модернізуватимуть й у Миколаєві. На це передбачили 350 мільйонів гривень.

Відтак, у новому розпорядженні Кабінету міністрів України № 748-р від 7 липня 2021 року йдеться про збільшення обсягу надання кредитів з державного бюджету Мінрозвитку громад та територій за програмою «Розвиток міської інфраструктури і заходи в секторі централізованого теплопостачання України, розвиток системи водопостачання та водовідведення в м. Миколаєві, реконструкція та розвиток системи комунального водного господарства м. Чернівці».

Зазначається, що на реалізацію «Проєкту муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1» передбачили 28 000 000 гривень, повідомляє пресслужба Уряду.

Джерело: acc.cv.ua

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews