Чернівецький аеропорт огородять за мільйон гривень

12.08.2021 12:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Півроку тому КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці» зіштовхнувся з проблемою отримання сертифікату Державною авіаційною службою України (ДАС) на предмет безпеки та придатності аеродрому до експлуатації повітряних суден. Причиною є відсутність належної периметрової огорожі довжиною майже 1,5 км.
 
- Ця проблема звучала ще в 2020 році і йшла мова про необхідність 3,5 млн.грн коштів для відновлення даної ділянки огорожі, а це чималі кошти, - каже заступник Чернівецького міського голови Ігор Крохмаль. - Ми знайшли варіант відновлення такої огорожі, яка б відповідала стандартам Державної авіаційної служби, за трохи менше ніж півтора мільйони гривень. На цю ж суму був оголошений тендер. У результаті прозорих конкурсних торгів ми підписали договір з підрядником, який виконає роботи за ще нижчу вартість. Вартість робіт по капітальному ремонту периметру огорожі аеродрому КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці» становитиме трохи більше мільйона (1 068 271,84 грн.). Пошук ефективних рішень дає суттєву економію коштів нашої громади навіть у таких, на перший погляд, несуттєвих питаннях. 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews