Чернівці піднялися на дві сходинки у рейтингу Prozorro.Продажі

13.08.2021 14:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чернівці посіли п’яту сходинку в рейтингу міст України за активністю здачі в оренду комунального майна. Так, за другий квартал щомісяця за оренду місто отримувало понад пів мільйона гривень.

У першому кварталі місто посідало сьоме місце у цьому рейтингу.

Рейтинг міст формується за наступними критеріями: 

  1. Для розрахунку рейтингу відібрано показники, які найбільше показують ефективність проведення аукціонів: % успішних торгів та рівень конкуренції відносно міста-лідера в цьому кварталі. (!!! Ці показники розраховуються у відсотках, щоб великі міста порівнювались з малими однаково).
  2. До рейтингу потрапляють міста, які провели мінімум 10 успішних аукціонів за квартал.
  3. Максимальний показник конкуренції у другому кварталі 2021 року — 2,06 пропозицій на торги, з цим показником порівнювали всі інші міста.

    Читайте також

    У Чернівцях 29 мільйонів гривень віддали через ProZorro
  4. Довідково додали орієнтовний розмір доходу, який отримує місто щомісяця (зазвичай аукціони з оренди проводять строком на 5 років), а також відсоток середнього зростання ціни на аукціоні по місту.
  5. Показник площі, яке здало місто в оренду, не враховується, адже в такому разі великі міста отримували б перевагу і більше балів, оскільки мають багато площ під оренду.

 Детальніше на сайті Прозорро.Продажі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews