Поліцейські продовжують посилене відпрацювання автошляхів Буковини

18.08.2021 09:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Щоб не допустити збільшення кількості ДТП, поліцейські звертаються до всіх учасників дорожнього руху із закликом бути відповідальними на дорогах та дотримуватися Правил. Особливу увагу правоохоронці звертають на дотримання правил перевезення пасажирів (особливо – дітей), а також проїзд через регульовані та нерегульовані залізничні переїзди.

Так, з початку проведення профілактичних заходів, співробітники сектору реагування патрульної поліції Дністровського районного відділу поліції, відділень поліції № 1 (м. Сокиряни) та № 2 (м. Хотин), задокументували більше 35 випадків керування транспортними засобами без відповідних документів – стаття 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки).

Крім цього, поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності більше 15 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, ще 15 – за порушення правил проїзду через залізничні переїзди.

Поліцейські продовжують тримати на постійному контролі стан аварійності на автошляхах Буковини.

Правоохоронці закликають всіх учасників дорожнього руху бути взаємоввічливими та відповідально ставитися до своїх обов’язків. Лише неухильне дотримання Правил дорожнього руху є запорукою збереження власного життя та здоров’я.

Коментує: Денис ЧЕБАН - інспектор сектору реагування патрульної поліції Дністровського районного відділу поліції

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews