Скільки заробив у липні голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук

18.08.2021 17:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Голова Чернівецької облдержадміністрації Сергій Осачук отримав понад 59 тисяч гривень зарплати. Про це повідомляє видання «Слово і діло», яке пропонує подивитися, скільки глави обласних адміністрацій заробили минулого місяця.

Найбільше заробила вже звільнена Ганна Коваленко – 110 тис. 615 грн. На другому місці в рейтингу – керівник Луганської ОДА Сергій Гайдай, який заробив 108 тис. 981 грн.

Від 59 до 60 тисяч гривень в минулому місяці нарахували вже ексголові Харківської ОДА Тимчук, керівнику Волинської ОДА Юрію Погуляйку, голові Закарпатської ОДА Анатолію Полоскову, голові Чернівецької ОДА Сергію Осадчуку, голові Рівненської ОДА Віталію Ковалю, голові Черкаської ОДА Олександру Скічко.

Читайте також

Кому пропонують найбільшу зарплату на Буковині?

Найменше у липні заробила Ольга Онищук, яку Володимир Зеленський тільки на початку місяця призначив в Івано-Франківську ОДА – 38 тис. 987 грн. А також керівник Херсонської ОДА Сергій Козир – 38 тис. 834 грн.

На інфографіках можна подивитися, скільки глави обладміністрацій заробили в січнілютомуберезніквітнітравні та червні.

Раніше ми писали, скільки заробив Чернівецький міський голова Роман Клічук. Він знаходиться у рейтингу зарплат очільників українських міст на одній з останніх позицій - за пів року він отримав 299 тисяч гривень.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews