На дев’яти кілометрах дороги Н-10 уклали нижній шар асфальту

20.08.2021 09:31   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На дев’яти кілометрах автошляху Н-10 «Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига» триває поточний ремонт. Три ділянки вже у нижньому шарі асфальтобетонного покриття. Його уклали на відрізку від обходу Чернівців (І черга) до села Бояни, від Боян до Припруття та у межах самого Припруття.

Як ідеться у повідомленні Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області, наразі підрядник допрацьовує з'їзди, формує узбіччя, ремонтує три мостові переправи.

Надалі планують влаштування верхнього шару, тротуарів, а також встановлять бар’єрне огородження, нанесуть розмітку, облаштують заїзні «кишені», зупинки для громадського транспорту.

Востаннє відновлення вказаних ділянок дороги Н-10 робили понад 30 років тому. Через інтенсивний рух транспортних засобів покриття мало чималі пошкодження.

Траса національного значення «Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига» – одна із важливих артерій Чернівецької області, яку цьогоріч відновлюють у рамках програми «Велике будівництво».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews